Top întrebări

Da, intrucat realizam decodari exclusiv online. Pentru decodare avem nevoie de modelul si seria radioului ce se afla pe eticheta sa, anumite radiouri expun seria pe ecran, in urma accesarii meniului de service.

Nu, pentru ca noi ne ocupam exclusiv de decodari online - ramura a criptografiei si a criptanalizei. Pentru aceasta operatiune, trebuie sa folositi chei dedicate sau alternative, iar daca nu aveti abilitati tehnice, puteti apela la orice service auto care are si departament de electrica auto.

Da, pentru ca oferim servicii de decodare pentru majoritatea radiourilor OEM ce sunt fabricate in intervalul 1991 - .

Da, putem decoda majoritatea sistemelor audio auto, inclusiv a celor cu navigatie incorporata. Singura conditie fiind ca sitemul audio sa fie OEM (echipament original montat de producatorul auto).

Pentru a decoda un radio auto, avem nevoie doar de seria si modelul lui (informatii ce se gasesc pe eticheta radio), prin urmare prezenta radioului nu este necesara.

Plata se poate realiza folosind una din urmatoarele metode:

1. Card bancar
Pentru platile efectuate cu un card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Revolut
Aceasta metoda de plata se adreseaza acelor clienti care deja au un cont de Revolut.

3. Numerar
Plata se va realiza in lei, la casieria celui mai apropiat BRD. Aceasta metoda se adreseaza acelor clienti care nu au un card / cont bancar.

4. Transfer bancar / Ordin de plata
Transfer bancar prin online banking, daca aveti deja instalata pe telefon una din urmatoarele aplicatii:

 • Alpha Bank - Alpha Online Banking
 • BCR - George Internet Banking
 • BRD GROUPE SOCIETE - MyBRD Mobile
 • Banca Romaneasca - BROM Pay
 • Banca Transilvania - BT Pay
 • CEC Bank - CEC Bank Mobile Banking
 • First Bank - First Bank mobile banking
 • GarantiBank - Garanti BBVA
 • ING Bank - ING HomeBank
 • Libra Bank - Libra Mobile Banking
 • OTP Bank - OTP Smart Bank
 • Patria Bank - Patria Mobile Banking
 • Porsche Bank - Mobile@YOU
 • ProCredit Bank - ProCredit Mobile Banking
 • Raiffeisen Bank - Raiffeisen Smart Mobile
 • UniCredit Bank - Mobile Banking

5. Paysafecard
Aceasta metoda de plata se adreseaza acelor clienti care nu detin un card sau cont bancar. Paysafecard este o metoda de plata bazata pe un bon valoric care contine un cod PIN de 16 cifre. Clientii pot achizitiona bonurile valorice Paysafecard de la urmatorii distribuitori: epay, ePIN, PayPoint, payzone, Posta Romana, QIWI, Un-Doi, ZebraPay, Euronet, Incarca.ro, Penny, un-doi.

Plata prin Paysafecard se poate efectua cu numerar si la statiile de plata SelfPay ce se gasesc in majoritatea magazinelor Kaufland, Carrefour, Profi, Mega Image, Auchan, Penny Market si in multe alte locatii, click aici si afla ce statii de plata SelfPay sunt in apropierea ta.

In functie de metoda de plata aleasa, veti primi datele necesare efectuarii platii, de indata ce un operator proceseaza comanda ta pentru decodare.

Procesul de decodare va fi pornit imediat dupa confirmarea platii si dureaza de la 5 minute pana la 2 ore in functie de complexitate dar si de volumul comenzilor din ziua respectiva. De obicei codul este livrat telefonic sau pe WhatsApp in mai putin de 10 minute.

Securitatea in mediul online este prioritate zero pentru noi. Intreaga platforma este securizata de un certificat SSL (Secure Sockets Layer) ce beneficiaiza de cel mai inalt nivel de securitate si anume de o criptare pe 256 bit ce suporta cheia RSA de 2048 bit. Cele spuse sunt confirmate de prezenta unei iconite cu lacat si prefixul HTTPS ce apar in bara browser-ului in fata linkului: https://

Daca datele furnizate de tine sunt cele corecte, iar radioul nu a suferit diverse interventii electronice (nu a fost schimbata seria la nivel electronic), cu siguranta codul pentru deblocare, recuperat de noi va fi cel corect, intrucat noi recuperam doar codul original - cel cu care a fost prevazut radioul la momentul productiei. In 99% din cazuri radiourile nu au suferit interventii electronice, iar recuperarea codului este probabila. Te vom indruma catre pagina de recenzii pentru a vedea parerea altor clienti: https://www.decodari-casetofoane.ro/recenzii/